Brašno od prosa

Proso je najbolji prirodni lek i izuzetno je koristan za ishranu. Pomaže pravilnom radu želuca, hrani pankreas, slezinu i creva. Ima široku primenu.

Detaljnije

Brašno od heljde

Heljdino brašno bez glutena dobija se mlevenjem oljuštenog zrna heljde. Koristi se kao dodatak drugim vrstama brašna pri pripremanju raznih jela.

Detaljnije

Brašno od pirinča

Pirinač je bezglutenska namirnica izuzetno bogata skrobom, sa malim procentom masti u sebi. Samim tim predstavlja veoma hranljivu namirnicu.

Detaljnije

Kukuruzno belo brašno

Kukuruzno belo brašno se na našim prostorima obično koristi u ishrani za pripremu proje ili kukuruznog hleba. Dobija se mlevenjem celog zrna.

Detaljnije

Kukuruzno žuto brašno

Žuto kukuruzno brašno proizvedeno je od žutog kukuruza. Ovo brašno dobijeno je finim mlevenjem kukuruznih zrna i žute je boje.

Detaljnije