Makarone

Naše posne bele testenine se proizvode isključivo od pšenične krupice, pšeničnog namenskog brašna i vode. Ne sadrže aditive, soli, jaja ni veštačke boje. Veoma su ukusne i pogodne za pripremu i u slanoj i u slatkoj varijanti. Proizvodimo ih u dva oblika, pogodna za upijanje raznoraznih sokova i soseva.

Uputstvo za upotrebu: Prokuvati 2l vode. U vrelu vodu sipati pakovanje testenina i smanjiti temperaturu. Uz povremeno mešanje kuvati do 10 minuta.

Posne pipe rigate testenine

Posne pipe rigate testenine se sastoje od pšenčnog namenskog brašna, pšenične krupice i vode, bez dodatih aditiva, soli, jaja i veštačkih boja. Proizvode se u obliku pipe rigate, tj. u obliku pužića.

Pogodne su za soseve zbog specifičnog uvijenog oblika i otvora sa obe strane, jer upiju i čuvaju sokove. Ove testenine se pakuju u ambalažu od 300g.

Posne rigatoni testenine

Posne rigatoni testenine se sastoje od pšeničnog namenskog brašna, pšenične krupice i vode, bez dodatih aditiva, soli, jaja i veštačkih boja. Proizvode se u obliku rigatoni, tj. u obliku sečene uske rebraste makarone.

Zbog rebraste strukture su pogodne za korišćenje uz razne soseve, ali takođe se preporučuju za pečenje u rerni. Ove testenine se pakuju u ambalažu od 300g.